12-07-06

Stokjes in de solden. Catch!

Een stokje. Volgens Fleur al een tijdje dat ze er nog één op het net gooide. Voor kleintje minstens even lang geleden. Nu ja, ze is niet zo'n goeie catcher.

1. Ga jij jaarlijks naar de solden?

Daar kan ze volmondig NEEN op antwoorden. De eerste soldenweken daar heeft ze zelfs een grondige hekel aan. Gedrum aan de rekken. Gedrum aan de kleedhokjes. En wederom gedrum aan de kassa. Drukte en wachten. Niet haar sterke kanten. Misschien heeft het er ook wel mee te maken dat lang rondlopen niet echt meer tot haar mogelijkheden behoren. En iets wat ze nooit heeft begrepen is hoe sommigen zich voor de deur parkeren 's morgens in alle vroegte om dan als eerste de winkel binnen te vliegen.

2. Heb je deze periode een soldenkoopje gedaan?

Ja! Mooie dingetjes heeft ze op de kop kunnen tikken waar ze hopelijk nog veel geniet gaat van hebben. Geen supersolden. Kan je moeilijk zeggen met 20 en 30 %. Maar dat hoeft ook niet. Zoveel geld spendeert ze niet aan kleding. Kan ook moeilijk anders als je nauwelijks gaat shoppen.

3. Wat vind jij échte solden?

Daar zou ze nu echt niet weten wat op te antwoorden.

22:43 Gepost door kleintje | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

. Ik heb zelf ook een hekel aan die drukte! Jammer genoeg moét ik het wel trotseren omdat ik wat kleren ècht wel nodig heb... Maar wat daar zo leuk aan is weet ik ook niet!

Gepost door: Twinkeltje | 15-07-06

De commentaren zijn gesloten.