03-02-06

Tweestrijd

Eergisteren heeft ze een aanbod gekregen om mee te gaan op sportstage als begeleider van de jongeren. Ze weegt de positieve aspecten af tegenover de negatieve. Het ene punt brengt al wat meer gewicht in de schaal dan het andere.

Enerzijds zou ze het dolgraag doen. Het zou iets betekenen om naar uit te kijken. En in zekere zin nog betrokken te zijn met datgene waar ze zich ooit zo heeft kunnen in uitleven. Anderzijds zal het haar evengoed ook pijn doen om zelf niet meer voluit te kunnen gaan. Het snelheidsgevoel niet meer kunnen opsnuiven. De overwinning op zichzelf teloor zien gaan.

Haar levensgezel is niet zo gewonnen voor het idee. Argumenten om het niet te doen worden aangehaald. Hoewel ze weet dat deze erbij gehaald worden met een andere onderliggende reden moet ze er toch rekening mee houden. Zal ze het fysiek wel aankunnen? Dat blijft haar grootste struikelblok.

Als ze zou toestemmen moeten ze duidelijke afspraken maken over de recuperatietijd die ze zal nodig hebben om het einde van de week op een leefbare manier te halen. Ook voor zichzelf zal ze zich moeten voorhouden om rekening te houden met haar grenzen. Grenzen die ze niet wil aanvaarden.

Een ware tweestrijd. Welke kant mag ze laten overwegen?

11:31 Gepost door kleintje in Avontuur | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

wederom moeilijke beslissingen... Ik hoop dat het je vlug duidelijk wordt :)

Gepost door: Anne | 03-02-06

Doen Absoluut doen. Geef ze jou ervaringen door. Jou liefde voor de sport. Het zal niet enkel de jongeren deugd doen.

Gepost door: fire | 03-02-06

De commentaren zijn gesloten.