14-01-06

Aanvaarden

Een week later. De ardennen zit nog steeds in haar lijf. Ken je grenzen. Zelfs in gezonde toestand had dit hachelijke avontuur verkeerd kunnen aflopen. Spannend toch? Ze ziet het zo voor zich. Krantenkoppen.. wandelaars vermist in de Hoge Venen. Grootse zoektocht opgestart. De levenskansen worden kleiner. Dramatische voorstelling. Hoelang zou het duren vooraleer een mens eigenlijk doodvriest? Nee ze denkt niet meteen aan het ergste. Het is een gewone opmerking in de kantlijn. Een reflectie van wat zich in haar hoofd omgaat.

Was dit hele avontuur het waard om haar lijf zo op de proef te stellen? De grenzen voor de zoveelste keer te overschrijden. Mag ze zomaar het probleem blijven negeren? Gaat ze blijven doorgaan totdat haar lijf definitief het laat afweten? Het blijft haar moeilijk vallen om toe te geven dat wat vroeger kon, nu niet meer kan. Het aanvaardingsproces, een fase in haar leven waar ze door moet. Met vallen en opstaan leren ermee om te gaan. De confrontatie met de harde realiteit blijft echter een zware dobber om te verwerken.

11:42 Gepost door kleintje | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

elke aanvaarding is hard wij hebben er hier ook mee te kampen... Maar na vele jaren lukt dat wel... En wij spreken echt uit jarenlange ervaring :)

Gepost door: Anne | 14-01-06

De commentaren zijn gesloten.